A legjobb budapesti randi programok

Megmutatjuk neked a legjobb budapesti randi programokat, melyekből télen vagy rossz idő esetén is nyugodtan válogathatsz. Olyan helyeket írtunk össze, melyek mind különlegesek és érdekesek valamilyen szempontból. Ha randevúra készülsz igenis fontos, hogy hova viszed el a barátnődet!

NÉPSZERŰ RANDI ÖTLETEK ROSSZ IDŐ ESETÉN

Rossz idő esetén sem kell kétségbe esnetek, ugyanis Budapest rengeteg érdekes programot tartogat a számotokra, ahova kettesben is elmehettek és boldog, közös élményekben lehet részetek. Az első találkozáskor érdemes olyan helyet választani, ahol nyugisan tudtok egymással beszélgetni és ismerkedni. Tipikus első randihely egy hangulatos kávézó, egy jó pizzéria vagy egy igényes étterem, továbbá sokak kedvence a korcsolyázás, ami jó választás lehet a télies időben. A második találkozáskor és utána érdemesebb már kicsit kreatívabbnak lenni, varázsoljátok el a lányt és tegyétek valóban emlékezetessé az ismerkedést. Olyan programokat mutatunk nektek, amire később is emlékezni fogtok majd! Fessetek közösen kerámiát, kézműveskedjetek egy csokoládé készítő műhelyben, mozizzatok egy francia ágyon fekve, vezessetek autós szimulátort vagy menjetek el olyan színházi előadásokra, amelyek kicsit eltérnek a megszokottól. Korábban írtunk már nektek a legjobb randi tippekről, ezért reméljük, hogy a mostani válogatásunk is elnyeri majd a tetszéseteket!

MADEBYYOU

Milyen is a legjobb randi program? Úgy gondoljuk, hogy egy olyan hely, ahol kellemes légkörben, közösen tudtok valami maradandó emléket alkotni egymás számára. Ha szeretitek a képzőművészetet és imádtok festegetni, akkor a MadeByYou pont nektek való! Fessetek egy-egy gyönyörű kerámiát és ismerjétek meg ennek a technikáját az instruktorok segítségével. Nincs más dolgotok minthogy kiválasszátok a nektek tetsző formát, festéket és ecseteket, majd nekiálltok a nagy mű elkészítésének. A jókedv és az élmény garantált, most itt a lehetőség, hogy alkossatok ketten valami maradandót!

Fessetek együtt egy gyönyörű kerámiát
A Made By You a hét minden napján nyitva van. Ha a kerémia festésen kívűl más típusú foglalkozáson is részt szeretnétek venni, ahhoz már bejelentkezés is szükséges. Mielőtt nekiálltok a festésnek, érdemes megnéznetek mások munkáját is, mert sok ötletet meríthettek belőlük. A honlapon megadott ár minden eszközt és a kerémia kiégetését is tartalmazza, amiért a festést követő második munkanapon tudtok majd visszamenni. Csak megjegyzeném, hogy a hely ideális jelölt társkereső programok illetve ismerkedős rendezvényekhez is.

ÁGYMOZI
Most játszanak egy romantikus filmet a mozikban, amit mind a ketten szívesen megnéznétek? Szeretnéd valami nem hétköznapi dologgal feldobni a randit és egy szokatlan randi ötletet keresel? Válasszátok az ágymozit! Helyezkedjetek el kényelmesen a franciaágy nagyságú heverőn és kezdődhet is a vetítés. Igazi élmény egy kényelmes ágyból összebújva nézni a filmet, főleg ha egy szerelmes vagy romantikus mozifilmről van szó!

ágymozi az izgalmas randevúkhoz
Az ágyak elég nagyok, két felnőtt és két 10 év alatti gyermek is elfér rajtuk. A jegyeket ágyanként kell megvennetek, így biztosított, hogy senki sem fog harmadikként mellétek feküdni! 🙂 Mielőtt befeküdnétek a kényelmes franciaágyba, a cipőt ne felejtsétek el levenni, amit az ehhez kialakított rekeszekbe tegyetek. Figyelem a mozi területén hangosan dorbézolni vagy horkolni szigorúan tilos…! A mozit megtaláljátok a Bécsi út 38-44 szám alatt.

BŰVÉSZ SZÍNHÁZ

Szeretnéd elvarázsolni a barátnődet egy igényes műsorral? Nézzetek be Budapest legvarázslatosabb helyszínére, a népszerű bűvész színházba! Egy olyan hely, ahol bármi megtörténhet és ahol kellemes környezetben gyönyörködhettek az illúziók és a mágia világában. Nincs más dolgotok, csak engedjétek, hogy elbűvöljenek bennetek a legérdekesebb mutatványokkal a bűvészek. Csupán egy valamire vigyázz, nehogy a barátnődet is eltüntessék! .)

Lépj be a bűvészs színház varázslatos világába
Ha tetszett a műsor és sikerült bennetek elvarázsolni, lehetőségetek van varázsló tanfolyamokra is beiratkozni a bűvész iskola keretein belül. A villám tanfolyamok segítségével kártyatrükköket, mentalizmust és egyszerű színpadi trükköket is elsajátíthattok, a 12 alkalmas tanfolyamra beiratkozva, pedig a bűvészkedés mellett színpadi fogásokat is megismerhettek. Akár a bűvész műsort, akár a varázsló képzéseket választjátok, a randi programotok garantáltan emlékezetes lesz!

KOCKACSOKI

Édesítsétek meg a randit és lépjetek be a csokoládék varázslatos világába! Egy különleges utazás vár rátok a kockacsoki nyitott műhelyében, ahol saját kezűleg készíthetitek el és díszíthetitek fel az édességeket. Ismerkedjetek meg a csokoládék történetével és kóstoljátok meg a legfinomabb csokoládékat. Ez vár rátok a legcsokisabb helyen, a kockacsokiban!

Készítsétek el a legszebb és legfinomabb csokoládét a kockacsokiban!

A csoki készítés előtt jelentkezzetek be és érdeklődjetek az aktuális program lehetőségekről. Élvezzétek az édes programokat legyen szó akár a csoki kóstolásról vagy a csoki készítésről. Itt a remek alkalom, hogy felszabadítsátok a boldogság hormonkat, azonban csokládézást követően iktassatok be egy kis testmozgást is! .)

RACE CENTER

Az autózás és a száguldás szerelmeseinek az egyik legjobb választás lehet a Race Center, ahol csúcsminőségű szimulátorokon mérhetitek össze vezetési tudásotokat. Száguldjatok kockázatok nélkül akár 320 km/h-val és döntsétek el ki a jobb versenyző! Ha már unalmas a 2D, akkor lépjetek be a virtuális valóság világába és próbáljátok ki a virtual reality szimulátort, amiben 360 fokban is körbenézhettek a pályán.

RaceCenter autós szimulátorok
A szimulátorok Közép-Európában is egyedülállók, ennek ellenére az árak még egy mozijegynél is kedvezőbbek. Érdemes megnézni az aktuális akciókat is, ha ide készülődtök. A versenyek között tartsatok egy kis pihenőt és használjátok ki a korlátlan étel-ital csomagokat, mert a versenyhez kelleni fog az energia.

QUIZ NIGHT

Ha szeretitek a kvízjátékot, akkor érdemes meglátogatni a QuizNight rendezvényeit, amit bárokban, kávézókban vagy pubokban rendeznek meg heti rendszerességgel. Mivel a játékba 4-6 fős csapatok jelentkezését várják, ezért olyan pároknak javasoljuk, akik például a barátaikkal szeretnének elmenni szórakozni. A quiz játék két kérdéses fordulókból áll, közöttük villám kérdéses körrel. A kvíz végén, a legtöbb pontot szerzett csapatot, illetve a villám kérdések nyertes csapatait ital nyereményekkel jutalmazzák meg!

QuizNight dupla randis pároknak
A kvízjátékban különféle témákból kerülnek összeállításra a játék fordulói, mint például film történet, sport, informatika, földrajz vagy akár irodalom. A bajnokságon szerzett pontokon kívül jelvényekkel is javíthatjátok a helyezéseteket, aminek a részleteit a honlapon megtaláljátok. Nézzétek meg a helyszíneket és foglaljatok asztalt a következő rendezvényre. Vigyázat, mert a játék függőséget okoz! .)

NEM ADOM FEL KÁVÉZÓ

Ha meginnátok egy finom kávét vagy forrócsokit, esetleg elmennétek egy jó étterembe, akkor válasszátok a Nem Adom Fel Cafe és Bar-t, ami Budapest első fogyatékossággal rendelkező emberek által alapított kávézója. A hely különlegessége, hogy az ételeket és az italokat is megváltozott munkaképességű illetve fogyatékossággal élő emberek készítik el, majd szolgálják fel.

Nem adom fel kávézó
A Nem Adom Fel Kávézó egy olyan hely, ahol mindig szeretettel fogadják a betérő vendégeket. Ha tetszett a hely, akkor nézz szét a programok között is, mint például a film klub, irodalmi est, kocsma kvíz, karaoke, társasjáték klub és még sok más érdekes és színes esemény.

CSOPA – A LEGJOBB PROGRAM HÉTVÉGÉRE

Válasszátok a Csodák Palotája randihelyszínt, ahol játékosan szerezhettek közös élményeket a pároddal. Ha izgulós vagy és az első találkozás alkalmával nehezen tudsz megszólalni, a CSOPA remek választás lehet a számodra, ugyanis minden játék egy új témát ad, amiről szabadon beszélgethettek. Közel 250 kreatív játék vár rátok és még egy héliummal töltött szív alakú lufival is megajándékoznak bennetek!

CSOPA randihelyszín

A CSOPA randi ára 3500Ft/fő, ami tartalmaz páronként 1 darab szív alakú lufit is. Ha jól érzitek magatokat, akkor a kiegészítő jeggyel a playbarban ihattok egy lombikban felszolgált koktélt, betekinthettek a körmoziba, kipróbálhatjátok közösen a szabaduló szobát vagy éppen egy rázós csókot is válthattok egymással. Mivel több órás tudományos és játékos programról van szó, remek hétvégi kikapcsolódás lehet az ismerkedő pároknak. A CSOPA lett a randi program összeállításunk különdíjasa!

BUDAPESTI SHOW SZÍNHÁZ

Ha szerettek színházba járni, de valami könnyedebb, zenés táncos előadást néznétek meg, ami valóban passzol egy igényes randihoz, akkor ezt a páros programot ajánljuk nektek. Az idei évben megrendezésre kerül a Nagy Operett Farsang és Állarcosbál, ami az év legexkluzívabb színházi előadásának ígérkezik. Ha még nincs programotok és jól szeretnétek érezni magatokat, akkor ezt az előadást ne hagyjátok ki!

Budapesti Show Színház
A Budapesti Show Színház, olyan show jellegű előadásokkal szórakoztatja az érdeklődőket, mint például a népszerű musical-ek, operettek vagy revü jellegű produkciók. A Musical Cafe aktuális eseményei az alábbi címen tekinthetők meg, érdemes jegyet foglalni, mert nagyon igényes előadások szoktak lenni.

VÖRÖS OROSZLÁN TEAHÁZ

Nincs még egy teaház Budapesten, ahol több pozitív energia összpontosulna, mint a Vörös Oroszlán Teaházban, amit mi sem bizonyít jobban, mint a nemrég gyökeret vert Élet fája. Minőség, teljeskörűség és szeretet vár rátok, ha ide jöttök randizni és persze az egész helyet átjáró spiritualitás, miközben a Prima Materia átjárja a lelketek.

Vörös Oroszlán Teaház
A teaházban asztalfoglalásra is van lehetőség az erre kialakított online felületen, ezért érdemes vele élni. Azok számára akik kettesben, egy különszobában szeretnék meginni a teájukat, a lótusz, a síva, a pandóra és a barlang szeparékat javasoljuk. A szeparékat meg lehet tekinteni a honlapon, mindegyiket egyedi spirituális hangulat jellemez.

MOMENTÁN TÁRSULAT

Elmennétek egy olyan előadásra, ahol maguk az előadók sem tudják mit fognak tenni 5 perccel később? Ha a válasz igen, akkor a Momentán társulat programjai pont nektek valók! Az improvizációs esték alkalmával a közönséget is bevonják a műsorba, így minden este egyedi és megismételhetetlen lesz. Az impróelőadások között van show-forma és intimebb történet mesélés is, ahol pszichológiai témákkal vagy filmes műfajokat játszanak a művészek.

Momentán társulat improvizációs estje

A randizók számára ajánljuk a RögvEst elnevezésű programot, ami egy interaktív impróshow tele nevetéssel és váratlan fordulatokkal. Megnézhetitek még a Fröccs nevű interaktív lélekbúvárkodást, ami szituációkat tartalmaz a mai kapcsolatokról, de témába illő előadás a Fiúk ketten is, ahol egy meleg párkapcsolathoz kötődő 80 perces improvizációt nézhetnek meg a téma iránt érdeklődők.

LÁTHATATLAN KIÁLLÍTÁS – AHOL AZ ÉRZÉKEITEK VEZETNEK

Hagyjátok, hogy az érzékeitek vezessenek! A Láthatatlan Kiállítás Budapest, egy különleges interaktív utazás egy olyan láthatatlan világba, ahol megpróbálhattok eligazodni csupán a tapintás, a hangok és az illatok nyomán. Bízzatok vakon! A kiállításon a résztvevők csupán tapintás, hallás, szaglás és egyensúlyérzékelés útján jutnak információkhoz. Így a látáshiány okozta új helyzetben a nehézségek mellett azt is megtapasztalhatjátok, hogy a szem, mint érzékszerv kiiktatásával is lehet szép és teljes a világ. A Láthatatlan Kiállítás további programokat is kínál: romantikus, láthatatlan vacsorára is eljöhettek, ahol a magyaros és az olasz vacsora közül választhattok. Egy másik randi lehetőség pedig a láthatatlan borkóstoló, ahol teljes sötétségben ízlelhetitek meg a legjobb borok zamatát. A Kiállítás különleges élményekkel szolgál, nem mindennapi randi program, ráadásul ha esik, ha túl nagy a kánikula nem jelent gondot, a program időjárástól független.

Láthatatlan kiállítás

A láthatatlan randi egy különleges hely, inkább olyan pároknak javasoljuk, akik már kicsit összeszoktak és ismerik egymást, mivel az ember ebben a közegben egy kicsit esetlennek érezheti magát. Persze, ahogyan az idő telik egyre jobban megszokjátok a láthatatlan módot és egyre komfortosabban fogtok mozogni úgy, hogy a többi érzékszervetek működése látványosan felerősödik.

Similar Posts