Az egyre népszerűbb lemezgarázsok

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a lemezgarázsok. Főleg az alacsony beszerzési és összeszerelési költségeik miatt.
Garázsaink nagy előnye az is, hogy méreteiket egyedi igényekhez lehet igazítani és szabadon módosíthatóak. A tartósságuk és az időjárás viszontagságaival szembeni ellenálló-képességűk is igen fontos. Mert a kínálatunkban szereplő garázsok minőségi, 0,4 mm-0,5 mm vastagságú horganyzott lemezből készülnek.

Elégedett lesz a kínálatunkban szereplő garázsokkal

A cégünk által Önnek kínált garázsok számos további elemmel felszerelhetőek, melyek növelik a használati színvonalat és kényelmet.

Többek között az alábbi plusz megoldások rendelhetőek meg:
• plusz előtető,
• ereszcsatornák,
• tető burkolása cserepes lemezzel,
• tetőszerkezet megerősítése egy zárt profillal,
• garázskapu nyitását és zárását vezérlő automatika beépítése,
• a belső tér filccel való kibélelése, amely biztosítja a helyiség hő- és hangszigetelését.

Az Ön egyéni igényeit szem előtt tartva három tetőszerkezet típust tudunk ajánlani:
• hátrafelé lejtő,
• jobb vagy bal oldal felé lejtő,
• nyeregtető.
• Ennek köszönhetően a garázs bárhova felépíthető a lakóépület mellé.

A megfizethető ár és a garancia számunkra elsődlegesek

Amennyiben úgy dönt, hogy a kínálatunkból kiválasztott garázst plussz kiegészítő megoldásokkal látja el, melyek befolyásolják a garázs árát, konzultáljon tanácsadónkkal, hogy egyénre szabott árat adhassunk.
Ezen felül a vásárlás keretein belül biztosítjuk a garázs ingyenes kiszállítását és összeszerelését. Ezért az egyetlen feladat, ami Önre hárul a terület előkészítése.
Megbízható cégként minden modellünkre garanciát vállalunk. Két év garanciát biztosítunk magánszemélyek és egy évet pedig vállalati ügyfeleink számára.

Jó szívvel ajánljuk, hogy személyesen tekintse meg ajánlatainkat, egyeztessen munkatársainkkal és szívesen segítünk a vásárlásban is. Biztosak vagyunk benne, hogy a tőlünk vásárolt garázsok sok éven keresztül lesznek majd örömére.

A kínálatunkban található mobilgarázsok bármilyen színkombinációban megrendelhetőek. Ennek köszönhetően a mobilgarázs a lakóépület és a teljes ingatlan kialakításának megfelelő módon komponálható bele a környezetébe.

Mobilgarázsaink további előnyei.
mobilgarázsaink másik előnye, hogy a tetőszerkezet típusa három különböző változat közül választható ki.
A tető és a mobilgarázs méretre igazításának lehetőségének köszönhető, hogy a mobilgarázst könnyedén a lakóépülethez lehet igazítani vagy lehet önállóan álló épületként is használni. Az Ön igényeitől és koncepciójától függően minden megoldás lehetséges.

A mobilgarázs plussz elemekkel való utólagos felszerelésének lehetősége viszont kétségtelenül növeli a használat kényelmét, így termékeink megfelelnek még a legigényesebb ügyfeleink elvárásainak is.
Plus elemek utólagos felszerelése.
A mobilgarázsvásárlás részeként megrendelheti az alábbi kiegészítőket:

  • speciális alapzat, amely növeli a mobilgarázs stabilitását,
  • zárt profilú tetőszerkezet merevítők,
  • ereszcsatornák és fém cserepeslemezek a mobilgarázs tetejére,
  • a kapuk nyitását és zárását vezérlő automatika,
  • a mobilgarázs belső falainak hang- és hőszigetelése egy plussz filc borítással
  • plussz tető felszerelése.

Az ügyfélközpontú Awak

Profiként, a vásárlás részeként biztosítjuk az ingyenes házhoz szállítást a mobilgarázs rendeltetési helyére és a telepítést. Ezen kívül kínálatunkban található minden modellre garanciát vállalunk. Két év garanciát biztosítunk egyéni ügyfelek és egyet évet vállalati ügyfelek számára.
Az a legcélravezetőbb, ha személyesen tekinti meg ajánlatunkat, konzultál munkatársainkkal, akik tanácsot és segítséget nyújtanak a legjobb megoldás kiválasztásában. Így válik valóssága egy olyan vásárlás, amelyben még sok éven át lelheti örömét.

A lemezgarázs gazdaságos és funkcionális

A lemezgarázsok iránti növekvő érdeklődés e garázsok igen előnyös árának köszönhető. Olcsóbbak, mint a téglagarázsok, akár jó néhány százalékkal is. Ráadásul sokkal kevesebb helyet foglalnak el a kert területéből, miközben belül elegendő férőhelyet nyújtanak. A harmadik érv, mely talán a legfontosabb mellettük, a széles körű módosítási és egyedi igényekhez igazítás lehetősége.
Az Awak a legnépszerűbb ajánlat.

AWAK – Mobilgarázs, Lemezgarázs, Kutya Kennel

Telefonszám: +36 306 454 070

Email: office@awak-mobilgarazs.hu

awak-mobilgarazs.hu

Similar Posts