Bevált társkereső bemutatkozó szöveg minták

Most megmutatjuk, hogyan tudsz Te is figyelemfelkeltő bemutatkozó szöveget írni a társkereső oldalra. Tippeket adunk az ismerkedős szövegek írásához, de megtudhatod azt is, melyek azok a mondatok, amiket feltétlen kerülj el, ha bemutatkozást írsz egy párkeresőre!

6 TIPP A LEGJOBB PROFIL SZÖVEGEK MEGÍRÁSÁHOZ

Mivel a regisztrációs adatlapod alapján alakul ki a legelső benyomás rólad, így nagyon fontos, hogy felkeltsd az ellenkező nem figyelmét valamivel! Ne legyen igénytelen és érdektelen, mert csakhamar el fognak klikkelni a profilodról.

1. Írj legalább egy olyan témáról a bemutatkozódban, amivel tovább lehet majd lépni a személyes levelezés irányába. A társkereső oldalakon a személyes ismertetőd elsődleges célja, hogy felkeltsd érdeklődését valamilyen egyedi, frappáns esetleg vicces dologgal. Azt javasoljuk, hogy a bemutatkozásodban kerüld el az unalmas dolgok leírását, legyél eredeti! Ehhez majd a későbbiekben mutatunk ötleteket is.

2. Írj arról a profilodban, ami aktuálisan éppen érdekel vagy ami manapság foglalkoztat. Írhatsz a jövőbeli céljaidról is valamint arról, hogy milyen személyiségjegyekkel rendelkezel. Ha vannak estleg olyan körülmények, ami másoknak kizáró ok lehet, érdemes a bemutatkozásban erről is írnod. Ne feledd, a szövegezés minden esetben legyen pozitív töltetű és barátságos hangvételű, valamint mindig legyél őszinte és igazat írj.

Turbózd fel az adatlapod egy jó bemutatkozó szöveggel
3. Akárhogy is nézzük, a bemutatkozás az önreklám helye. Írd le miért érdemes téged választani, milyen értékeid vannak és mire vagy büszke. Ki vagy, és kit keresel egy magyar társkereső oldalon, mit csinálsz szívesen és mi történt veled mostanság. Ha sikerül egy kis humort is belecsempészned, továbbá a saját negatívumaidat öniróniával megfogalmaznod, akkor nyert ügyed lesz.

4. Nem kell kisregényt vagy munkahelyi önéletrajzot készítened, azonban a bemutatkozódban legalább 5-6 sort írj magadról. Sose adj meg elérhetőséget (email, messenger, skype, insta), mert később ez visszaélésre adhat okot, sőt az ismerkedéshez is a biztonságos társkereső oldal beépített funkcióit (levelezés, eseményfal) használd. Élj a lehetőséggel, hogy feldobhatod egy kis kreativitással a profilod és kitűnhetsz a többi párkereső közül. Ha kicsit hosszabb szöveget írsz, ne felejtsd el tagolni a megírt mondatokat.

5. Figyelj a helyesírásra! Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mindig figyelj arra, amit kiadsz a kezeid közül! A legjobb ismerkedős szöveget is villámgyorsan lenulláz egy helytelenül leírt mondat. Az Első Találkozás társkereső statisztikái alapján a leggyakrabban hibásan leírt szó a szimpatikus. (amit nem n-nel kell írni). Ha esetleg nem vagy biztos valamiben, ellenőrizd le a megírt mondatokat az interneten ingyenesen elérhető alkalmazásokkal.

6. Nem biztos, hogy elsőre sikerül megírnod a tökéletes párkereső bemutatkozó szöveget. Semmi baj, ugyanis a profil bemutatkozásodat bármikor bővítheted vagy módosíthatod az Első Találkozás társkeresőn. Ha nincs ötleted miről írj, kérd ki a barátaid, ismerőseid esetleg a szüleid véleményét is, hogy milyennek látnak téged és milyen jó tulajdonságokkal rendelkezel szerintük.

AMIKET SOHA, DE SOHA NE ÍRJ A BEMUTATKOZÓDBA

Egy jól megírt bemutatkozással ügyesen fel tudod dobni a társkereső adatlapod, azonban ha hanyagul írsz magadról, rengeteget árthat a párkeresés során, ugyanis senki sem akar majd neked válaszolni. Megmutatjuk mik azok az ismerkedős sablon szövegek és minták, melyeket messziről kerülj el. Na lássuk!

Írj ha szimpatikus vagyok. Ismerj meg és majd te eldöntöd milyennek gondolsz. Géza
Ez egy nagyon rossz kezdés, mivel a való élethez hasonlóan, a komoly társkereső oldalakon is a férfiak feladata, hogy megírják a legelső üzenetet a hölgyek számára. Az Első Találkozás oldal statisztikái alapján, a párkereső nők 93%-a sosem kezdeményez üzenetváltást, csak azon férfiaknak válaszol akiktől levelet kapott. Sajnos a bemutatkozó második része is siralmas, az úriember nem írt magáról semmilyen információt, hogyan is alakulhatna ki ebből bármiféle levelezés.

Ha meg akarsz ismerni kérdezz nyugodtan… Pali
Megint csak egy nesze semmi, fogd meg jól. Amikor egy egyedülálló nő ilyen bemutatkozást olvas, nagyjából a következőkre gondol: Mit kérdezzek tőle, amikor semmit sem írt magáról. Ez a férfi sem túl lovagias, elvárja hogy egy nő írjon neki először. Egyetlen egy mondatot írt magáról, biztos sietős a dolga, valószínűleg csak egy rövidebb kapcsolatot szeretne kialakítani.

3 ULTRA GÁZ MONDAT, AMIT MESSZE KERÜLJ EL TÁRSKERESŐN

Forrás: Nicholas Victor
A szerelem nemcsak egy érzés: művészet. És mint minden művészethez, nem elég az ihlet, rengeteg munka is kell hozzá. Paulo Coelho
Habár a szerelmes társkereső idézetek nagyon szép gondolatokat tartalmaznak, egyáltalán nem illenek ilyen formában, bármiféle kísérő mondat nélkül egy társkereső adatlap bemutatkozó részébe. Nagyon sablonos és sajnos unalmas is ebben a környezetben, továbbá semmi sem derül ki a profil tulajdonosáról. Legyél eredeti, és ne más tollával ékeskedj!

Most éppen semmi sem jut eszembe, kérdezz és válaszolok. Imre
Ha már a profil szöveg megírása során sem jut semmi az eszébe, akkor nagyon úgy tűnik, hogy a való életben is rossz beszélgető partner lesz az illető. Sőt unalmas is, az ilyen stílusú férfiakat a nők messzire elkerülik, úgy gondolom jogosan.

Kerüld el a leggyakoribb buktatókat a társkereső sablon szövegek megírásakor
Most nem volt időm kitölteni a bemutatkozóm, majd később kitöltöm. Jani
Az úriember valószínűleg gyorsan le akarja zavarni az adatlapjának a kitöltését, mivel sietve rá szeretne térni a pártalálásra. De hova is rohan ennyire? Úgy tűnik, ő sem komoly kapcsolatot keres, csak gyorsan randizni akar, igazából bárkivel. Az ilyen profil szövegek láttán, az egyedülálló nők szintén nagyon gyorsan elmenekülnek. Nekik többek között érdemes lenne néhány randi tippet elolvasniuk.

Nekem nagyon rossz az életem és soha semmi sem sikerül. Nem is tudom, mit vagy kit keresek itt. Feri
A nők messzire elkerülik a negatív férfiakat. Nemcsak a bemutatkozás során, de már az első üzenetváltásoknál is azonnal kiszűrhetők a magukba temetkező társkeresők. Még ha nem is alakult minden jól valakinek az életében, érdemes a jó és szép dolgokat előtérbe helyezni. A nők szinte kivétel nélkül pozitív kisugárzású párt szeretnének találni! Másrészt ha az úriember saját magát sem ismeri és bizonytalan, hogyan is tudna egy másik emberrel kapcsolatot kialakítani.

Legyen pozitív töltetű a bemutatkozásod
Elsősorban komoly kapcsolatot keresek, de bármiben benne vagyok. Sándor
Az ilyen jellegű ismerkedős szövegek azt sugallják, hogy az illető férfi bármiben benne van, csak nő legyen. Biztos vannak olyan nők akinek erre van szüksége, de nem az Első Találkozás társkeresőn.

Szia Drága! Szeretnélek megismerni. Alejandro
A bemutatkozódban sose írj olyat, amit esetleg egy első üzenetben küldenél el. Az ilyen mintaszövegekről nagyjából az jön le, hogy az illetőnek fogalma sincs hogy hol és merre jár éppen, így szintén kerülendő!

Tipp
Kedveld az Első Találkozás Facebook oldalát, ha érdekelnek a párkapcsolati témák. 🙂

ÍGY KÉSZÍTS VONZÓ NŐI ÉS FÉRFI ADATLAPOT

Hamarosan mutatunk néhány frappáns sablon szöveget, melyekből Te is ötleteket meríthetsz a bemutatkozód elkészítéséhez, előtte azonban ajánlunk néhány tippet, hogyan is teheted még vonzóbbá a női vagy a férfi párkereső adatlapodat. Az Első Találkozás társkeresőn lehetőséget biztosítunk arra, hogy különféle trükkökkel egyedivé varázsold és színesítsd a profilod és mindezt teljesen ingyenesen, hogy még gyorsabban megtaláld a párod. Lássuk a listát:

Akár 20 fényképet is feltölthetsz magadról
Beállíthatsz egyedi profil háttérképet
Kiteheted a profilodra a kedvenc youtube klippjeid
Kirakhatod az adatlapodra a kedvenc filmjeidet
Kiteheted az oldaldra a könyveket, melyeket mostanában olvasol
Írhatsz naplót, amiben másokkal is megoszthatod, hogy mi történt veled a napokban

Színesítsd és tedd vonzóvá az adatlapod
Most megmutatunk, néhány eredeti szöveg mintát, melyekhez hasonlót Te magad is kitalálhatsz. A legjobb, ha nem mások profil ismertetőjét másolod le, hanem kreatívan sajátot találsz ki.

1. Rejts el valamilyen titkos üzenetet a társkereső bemutatkozódban úgy, hogy az egészet belevarázsolod egy saját magad által készített versbe.

Nem baj ha a vers egy kicsit esetlen, de az ilyen szöveg garantáltan egyedi, kreatív és még vicces is lesz. Használd fel gyorsan, mivel valószínűleg másoknak is megtetszik majd az ötlet. 🙂

Keletre vágyom utazni,
Ott, a párom felkutatni.
Mikor jön végre a pillanat,
Olyan ami csak ritkán akad.
LYukas már a nadrágom,
Ahogyan a világot utánad bejárom.
Te leszel, akinél majd megállok.
1 perccel ezelőtt
Balázs
Balázs az alábbi kapcsolódó cikket ajánlja neked:

Így lesz sikered a magyar társkereső oldalakon

2. Természetesen nem kell minden esetben túlgondolni az ismerkedős profilod elkészítését. Tessék, egy másik figyelemfelkeltő és vonzó bemutatkozó minta.

Köszöntelek az adatlapomon!
Van egy kedvenc idézetem:
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
Ha van kedved velem ismerkedni, szívesen elmondom miért pont ezt az idézetet választottam.
Annyit segítek, hogy egy velem kapcsolatos dolog a filmhez kötődik! Kitalálod? Balázs
Legyen érdekes és eredeti a regisztrációs adatlapod

3. Még egy érdekes és kreatív társkereső szöveg sablon az adatlapodra:

Szia kedves párkereső!
Az egyik fotómon találsz valamilyen oda nem illő dolgot,
ha kitalálod mi az, szívesen ismerkedem veled!
Ha írsz nekem és szimpatikus vagy, adok hozzá segítséget is.
Van kedved játszani? 🙂 Nóri

4. Ha egy általánosabb hangvételű sablont szeretnél használni, akkor ezt javasoljuk neked:

Köszöntelek Téged!
A hagyományos férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani egy kedves, 40-es férfi személyében.
Van 3 gyönyörű gyermekem, akik már nagykorúak, így nem velem élnek.
Engem nem érdekelnek az anyagiak, azonban azt elvárom, hogy legyél igényes magadra és udvarias. Imádok főzőcskézni és zongorázni is, ha úgy alakul zenélek neked és megfőzöm a kedvenc ételeidet is.
Írj bátran, minden udvarias levélre válaszolni fogok! Betti
MILYEN EGY JÓ BEMUTATKOZÁS? EREDETI, FRAPPÁNS, VICCES ÉS KREATÍV! FORDÍTS IDŐT AZ ELKÉSZÍTÉSÉRE ÉS MEGHÁLÁLJA MAGÁT!

Similar Posts