Dupla garázsok

A dupla garázsok ideális megoldást jelentenek azoknak a családoknak, akik két autóval rendelkeznek és nagyra értékelik a kényelmet, valamint azt, hogy a telkükön bárhol elhelyezhető. Természetesen szükség lesz egy kis, a garázsnak előkészített területre.
Egy ilyen garázs vásárlása mellett többek közt ezek az érvek szólnak. Annál is inkább, hogy összeszerelésük nem igényel különleges képzettséget vagy sok időt.

Az általunk kínált Dupla garázsok stílusú garázsok olyan modellek, amelyek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek. A gyártás során felhasznált anyagok kiváló minősége, a stabil kunstrukció és a megfizethető ár mind e modell mellett szóló érvek. Ezen kívül a belső tér kényelmes kialakítása és a negatív időjárási tényezőkkel szembeni nagyfokú ellenálló képesség teszi e vásárlást tökéletes választásá.

A Dupla garázsok garázsok előnyei

E modell első és nagyon fontos pozitív tulajdonsága a tetőlemez vastagsága, amely kb. 0,4-0,5 mm. A második érv, ez a garázs minőségi kidolgozását és hosszútávú tartósságát is bizonyítja, a lemezfelület cinkréteggel való bevonása, amely garantálja a korrózió elleni védelmet. Egy másik nem elhanyagolható szempont a garázs belsejében lévő tágas tér, amihez képes igen kicsi a telekből elfoglalt terület. További nagyon fontos előny, hogy a garázs felszerelhető egy széles kapuval vagy két, különálló de kisebb kapuval is. Emellett lehetőség van nyitást és zárást vezélő automatikával felszerelt billenőkapu beszerelésére is, valamint plusz megerősített tetővel való lefedésre.
De igazán garázsaink méreteinek egyéni igényekhez igazítása emeli ki a dopellgarage garázst. Figyelembe tudjuk venni az egyéni kéréseket, vagy hozzá igazíthatjuk a már meglévő épületekhez.

A vásárlásból származó további előnyök

Amennyiben úgy dönt, hogy megvásárolja kínálatunkból e javasolt modellt, akkor ajándékba, ingyenesen adjuk a szállítást és az összeszerelést. Valamint lehetőség van további, a használat kényelmét növelő elemek kiválasztására is, mint például hangszigetelő filc, ereszcsatornák vagy fémcserepes lemez tetőburkolat. Az ügyfeleinknek szánt meglepetéseket a teljes ár egyedi megbeszélése teszi teljessé.
Ezért ajánljuk figyelmébe kínálatunkat, győződjön meg róla a saját szemével, hogy milyen jó feltételeket kínálunk a minőségi garázsok vásárlásához és összeszereléséhez.

Dupla garázsok

A Doppelgarage nevű modell két személygépkocsi számára nyújt parkolóhelyet, ezzel szabad területet biztosítva a ház vagy az ingatlan területén.
Emellett az általunk javasolt garázsok garantálják a parkoló autók biztonságát és védelmet nyújtanak az időjárási viszonyok kedvezőtlen hatásai ellen is.
Mindezeken tűl a garázsok megfizethető ára és a jó minősége sem elhanyagolható szempont.
Termékeink kiváló minőségét a minőségi alapanyagok és a kiváló kivitelezés adja.
Termékeink gyártáshoz természetesen korróziógátló festékkel bevont fémlemezt használunk. Emellett maga a tetőlemez vastagsága 0,4-0,5 mm.

Ezen felül e modellek széles színválasztékban kaphatóak. Így az ingatlanon található épületekhez igény szerint választható bármilyen színű garázs. Az ajánlatunkban szereplő mini hangárok konstrukciója is széles választási lehetőségeket kínál. Választhat a hátrafelé lejős tető vagy a két oldalfal irányában lejtő nyeregtetős megoldás közül. Ennek az opciónak köszönhetően a garázs szabadon elhelyezhető akár a lakóépülettől távol, vagy igény szerint a garázs közvetlenül a ház mellett is felépíthető.

Termékünk további előnyei

Az egyik legfontosabb érvünk garázsaink mellett a plusz horganyzás alkalmazása, amely megvédi a konstrukciót az időjárás pusztító hatásaitól.
A nálunk kapható modellek másik előnye a közvetlenül a talajra való rögzítés lehetősége, ami növeli a garázs stabilitását.
Ezen felül kérésére a garázs méreteit is az Ön igényei szerint módosítjuk.


A konstrukció választható egy széles bejárattal vagy két kisebb kapuval.
A garázs plusz kiegészítő elemei között választható még billenőkapu a vezérlőegységgel együtt, filc hangszigetelés, ereszcsatorna és a tetőn elhelyezhető fém cserepeslemez.
A kiegészítő elemek és beszerelésük költségei természetesen minden esetben mások, ezért minden ügyféllel egyénileg egyeztetjük az igényeit és a költségvetést.
Amennyiben úgy dönt, hogy megvásárol egy garázsmodellt ajánlataink közül, akkor hosszú évekre biztosít magának egy tartós és problémamentes garázst.

AWAK – Kapcsolat

32-415 Gruszów 232, Lengyelország
GSM: +36 306 454 070
Email: office@awak-mobilgarazs.hu

Similar Posts